Voorgerecht Met Gebakken Kaas

Voorgerecht

Klaar in 20 min
Moeilijkheid : 1
Voorgerecht met gebakken kaas

Voor 4 personen

- 4 appelen
- 1 blok smeltkaas
- 2 lepels rietsuiker
- 2 lepels geroosterde gemixte hazelnoten
- Kastanjehoning naar smaak

Voorbereiding

1. Was en snijd de appelen met de schil in schijven van ongeveer 1 cm dik. Verhit de pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof of vloeistof toe te voegen. Bak de appelschijfjes aan tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij. Doe een een druppel water in de pan met anti-aanbaklaag en veeg droog met een vel keukenpapier om er de kaas in te bakken.
2. Verhit de pan met anti-aanbaklaag opnieuw en braad de sneetjes kaas op hoog vuur aan zonder vetstof toe te voegen.
3. Dresseer de appels op een bord, schik er de gesmolten kaas over, bestrooi met de rietsuiker en de gemixte hazelnoten en overgiet met de honing.