Zalmpapillotten

Hoofdgerecht

Klaar in 30 min
Moeilijkheid : 2
Zalmpapillotten

Voor 4 personen

- 4 plakken verse zalm
- 1 prei
- 1 lepel kastanjehoning - mix van aromatische kruiden
- peper en zout
- Salade met kruiden
- Extra vierge olijfolie

Voorbereiding

1. Snijd de prei en verwijder de preibladeren waarin u de zalm zal wikkelen.
2. Doe een ecodosis water in de snelkookpan en leg de bladeren op het rooster. Sluit het deksel en laat garen. Zodra het fluitsignaal klinkt, zet u het vuur uit en laat u de stoom ontsnappen. Zo maakt u de preibladeren zachter zodat u ze perfect kunnen hanteren.
3. Leg de preibladeren in een kruis op het werkblad. Leg er een plakje zalm op en breng op smaak met de honing, de kruiden en het zout. Sluit ze zodat u een pakketje krijgt en leg het op het rooster.
4. Sluit het deksel en laat 10 minuten garen nadat het ventiel is beginnen te fluiten. Laat de stoom ontsnappen, haal de pakketjes uit de pan en dien ze op met een salade met kruiden.