Garganelli Met Sint-jakobsvruchten, Tomaten En Prinsessenboontjes

Hoofdgerecht

Klaar in 15 min
Moeilijkheid : 1
Garganelli met sint-jakobsvruchten, tomaten en prinsessenboontjes

Voor 4 personen

- 280 g garganelli
- 60 g sint-jakobsvruchten
- 120 g prinsessenbonen
- 100 g kerstomaten
- Basilicum, naar smaak
- 1 + 3/4 ecodoses groentebouillon
- 15 g sjalot
- 15 g olijfolie

Voorbereiding

1. Snijd de sint-jakobsvruchten in blokjes van ongeveer 1/2 cm. Snijd de kerstomaten in twee, de prinsessenbonen in stukken en hak de basilicum fijn (in julienne). Hak tot slot de sjalot fijn en braad in wat olijfolie aan in de snelkookpan.
2. Voeg de sint-jakobsvruchten toe, overgiet met de witte wijn en kruid met zout en peper. Voeg tot slot de prinsessenbonen toe, de kerstomaten en de garganelli.
3. Braad alles aan en voeg op het laatst de kokende groentebouillon toe. 4. Sluit de snelkookpan en laat 8 minuten garen nadat het ventiel is beginnen te fluiten.