- 280 g gnocchetti sardi
- 200 g worst
- 4 g wilde venkel
- 20 g extra vierge olijfolie
- 30 g witte ui
- 150 g tomaten
- 1 + 3/4 ecodoses groentebouillon
- Basilicum, naar smaak
- 0,8 dl witte wijn
- Peper en zout, naar smaak
- 15 g geraspte belegen pecorino
1. Hak de ui fijn en braad in de snelkookpan in wat olijfolie aan zonder deksel. Voeg de gepelde wordt toe en laat trekken.
2. Blus eerst met de witte wijn, meng er vervolgens de tomatenpuree onder en overgiet met de bouillon. Kruid met peper en zout naar smaak.
3. Voeg tot slot de gnocchetti sardi toe, sluit het deksel en laat 9 minuten garen nadat het ventiel is beginnen te fluiten.
4. Open de snelkookpan en meng met de geraspte pecorino en de fijngehakte basilicum en wilde venkel.