Peren Met Honing

Dessert

Klaar in 12 min
Moeilijkheid : 1
Peren met honing

Voor 4 personen

- 6 tot 8 Martin Sec peren - 2 lepels honing - Het sap van 1 sinaasappel - 1 ecodosis water - Geraspte schil van 1/2 citroen - 2 lepels rietsuiker

Voorbereiding

1. Was de peren en snijd de onderkant af zodat ze blijven rechtstaan,
met behulp van een scherp mesje. U moet ze makkelijk in de snelkookpan kunnen plaatsen. Laat het steeltje eraan, zo ogen ze
mooier en kunt u ze makkelijker uit de
karamel met honing halen.
2. Schik ze in de snelkookpan, overgiet met de honing, het sinaasappelsap, de ecodosis water en voeg de citroenschil en de rietsuiker toe. Sluit het deksel, zet het ventiel in stand 1 in en laat 13 minuten garen nadat het ventiel is beginnen te fluiten.
3. Neem de pan aan het eind van de bereiding van het vuur, verwijder het ventiel en open het deksel. Schik de peren op een bord. Zet de pan opnieuw op het vuur en laat het kookvocht op matig vuur indikken. Roer 5-6 minuten tot u een siroop krijgt. Overgiet er de peren mee en dien op.